Bali Dagtrips Taxiservice

Gastenboek

Gastenboek van Bali Dagtrips en Taxiservice

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.182.206 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
59 berichten.
Gracielle van zon Gracielle van zon uit Sint-Oedenrode schreef op 12 juni 2023 om 15:57
Hoi Ketut. Nog super bedankt voor de mooie dagtrip langs de mooie watervallen van Gembleng en Goa Giri Campuhan. Voor de laatste moesten een flinke wandeling maken maar door de mooie rijstvelden en natuur voelde het als een avontuur, zeker toen we als enige bij deze waterval waren. Je Nederlands is ontzettend goed. Je bent een goede gids en chauffeur die gezellig kletst en veel weet over de Balinese gebruiken. Ik kan iedereen die een mooie dagtrip in Bali wil maken aanraden om voor jou te kiezen.
Anton Varekamp Anton Varekamp uit Heemstede schreef op 10 februari 2023 om 08:52
Wij waren al 4x eerder in Bali, maar dankzij Ketut hebben we nog een paar 'verborgen juweeltjes' kunnen ontdekken. Hij rijdt prima, houdt rekening met alle persoonlijke wensen (o.a. kapper) en communiceert goed in het Nederlands! Hield zich alle dagen keurig aan de afgesproken tijd en stond al op de veerkade, toen we na een weekje Lombok terug kwamen. Hopen dat veel landgenoten en Belgen van zijn diensten gebruik zullen maken voor een zeer geslaagd verblijf op Bali!
Henny Stakenburg Henny Stakenburg uit Ridderkerk schreef op 1 mei 2020 om 09:31
Hallo Giri ,heel triest dat er nu met deze corona crisis geen toeristen kunnen komen naar Bali..Hoop dat het voor jou en ook voor alle andere Balinezen gauw over zal zijn.want jullie zitten nu zonder inkomsten.Hoopt dat het volgend jaar mogelijk is om weer naar Bali te komen en dan met jou weer van die prachtige dagtrips te mogen maken.Je ben altijd goed gehumeurd je rijd fantastisch en voelt je veilig bij jou in de auto. Voor iedereen die naar Bali komt .Je dagtrips laten verzorgen door jou. hartelijke groetjes Henny en hoop tot volgend jaar Augustus / September
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Middelbeers schreef op 26 maart 2020 om 09:17
Hoi Ketut, Ik vind het heel erg wat er in de wereld gebeurt door het coronavirus. In Nederland zijn al heel veel mensen erg ziek geworden en zelfs gestorven. Heel veel bedrijven hebben het heel moeilijk en veel mensen hebben geen inkomen (zelfstandigen zonder personeel). Voor jou zal het ook heel moeilijk zijn. In Nederland hebben wij WW en bijstand, maar dat is er op Bali niet. Heel erg dat jij en je gezin geen inkomen hebben. Ik hoop dat alles snel voorbij zal zijn en dat je snel weer klanten krijgt uit Nederland. De mensen kunnen jou helpen door met jou door Bali te reizen. Als ze dat doen zal het iets extra moois aan hun vakantie toevoegen, want jij ben een geweldig mens en een goede gids en chauffeur.
Wim, Griet en Eva Wim, Griet en Eva uit Boom, België schreef op 9 februari 2020 om 17:38
Dag Ketut, bedankt voor de afgelopen 3 weken waarin je ons het land rond hebt gebracht met verschillende uitstappen. Soms was je een aantal uur onderweg om ons te komen ophalen. Je was ook heel flexibel als onze plannen wijzigden mede dankzij het laag seizoen. Altijd op tijd, altijd goed gezind en een veilige chauffeur. We leerden je religie, je cultuur, en je land goed kennen. Dank je wel voor de fijne gesprekken. Het was zeer aangenaam om jou als chauffeur en gids te hebben om Bali te ontdekken. Terima Kasih !
joke van de schoot joke van de schoot uit oirschot schreef op 20 november 2019 om 13:50
halle Ketut. Wat een grappig toeval dat we bij jou in de taxi belandden. Onze taxichauffeur Henri was verhinderd en stuurde jou om ons een dagje rond te rijden op Bali en naar ons volgende adres te brengen. Eenmaal in de taxi vertelde je dat je veel gasten uit Oirschot hebt. Kees is een kennis van me en ik heb het boek waarover je vertelde thuis liggen. Hartelijk dank voor je service en veel geluk met je gezinnetje.
Lia en Tuur Lia en Tuur uit Oirschot schreef op 12 oktober 2019 om 18:24
Hallo Ketut, Wij zijn nu al weer een weekje terug in het koude Nederland. Wij willen jou nogmaals bedanken voor alle goede service welke jij ons hebt gegeven tijdens onze rondreis door Bali. Altijd op tijd, afspraak is afspraak, geen verrassingen over de afgesproken prijzen, goed gehumeurd en altijd in voor een praatje. Jij was de kers op de taart van onze reis. Wij zullen jou zeker aanbevelen aan onze familie en vrienden als zij ook een Bali-reis gaan plannen, Nogmaals terimah kasih banyak en mogelijk tot ziens Lia en tuur p.s. Al gevliegerd met je kinderen?
Henri en Renate Henri en Renate schreef op 16 juni 2019 om 13:24
Beste Ketut. Wat hebben we in de periode van 24 mei t/m 10 juni 2019 genoten van het prachtige Bali. We waren super blij en dankbaar om jou als chauffeur te hebben die ons gedurende onze gehele rondreis overal naar toe reed. Je arriveerde altijd en overal op het afgesproken tijdstip en als wij je vroegen om een extra stop te maken of een iets langere route wilde maken, dan was het geen enkel probleem. Je bent tevens een goede reisleider en omdat je ook goed Nederlands spreekt hebben wij hele gezellige en interessante gesprekken gevoerd en verhalen gehoord. En toen het pinapparaat onze bankpas inslikte boven op de berg bij de Batur Vulkaan was je ook onze redder in nood. Jouw adequate optreden zorgde ervoor dat wij de bankpas binnen anderhalf uur weer terug kregen. Nogmaals bedankt voor alles en als wij mensen spreken die ook reisplannen naar Bali hebben dan zullen wij ze natuurlijk met jou in contact brengen. Safe travels! Henri en Renate
Maarten en Maaike Maarten en Maaike schreef op 14 juni 2019 om 10:25
Beste Ketut, wat kun jij je goed inleven in wat de mensen wensen te zien. En je werkt zo stipt op tijd als het nodig is, maar neemt alle tijd die je gasten nodig hebben om bezienswaardigheden te bekijken. Je spreekt perfect Nederlands en dat na een cursus van slechts drie maanden. Daar mogen een hoop mensen hier in Nederland een voorbeeld aan nemen. Verder heb je ons (behalve dat je ons van het vliegveld naar ons hotel hebt gebracht) een fantastische dag bezorgd. Precies wat we wilden zien. Pura Ulun Danu Bratan, Tanah Lot en tussendoor zomin mogelijk toeristen. Bedankt hiervoor. Ook namens Marco, Saskia en de kleine Fleur. We geven onze ervaringen graag door. Groeten van Maaike en Maarten
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oostelbeers schreef op 5 januari 2019 om 17:26
Hallo Ketut, Er is weer een jaar voorbij. Als ik de berichten van jouw gasten in dit gastenboek zie, dan ben ik trots op jou. Ondanks de moeilijke omstandigheden, zoals de uitbarstingen van de vulkanen Gunung Agung, Gunung Rinjani en Anak Krakatau, en de recente tsunami, ben jij er toch in geslaagd om jouw gasten een heel fijne vakantie te bezorgen. Uit alle berichten komt jouw zorgzaamheid naar voren, jouw deskundigheid als gids en als chauffeur, iedereen is enthousiast over de manier waarop jij hen het echte Bali laat zien. Ik ben blij dat ik jou heel lang geleden ben tegengekomen op Bali. Jij hebt mij leven rijker gemaakt. Dankjewel voor alles. Ik wens jou en je gezin (Erni, Tristan en Kayana) een heel gelukkige toekomst. Ik zal proberen daar een steentje aan bij te dragen. Sampai jumpa lagi. Kees Smetsers
Hans en Annemie Cuijlits Hans en Annemie Cuijlits uit Reusel schreef op 6 november 2018 om 13:49
Hoi Ketut, Dank je wel dat je ons de afgelopen drie weken elke keer van de ene naar de andere plek wilde brengen. Omdat we als backpackers graag vrijheid hebben tijdens onze vakantie in wat we willen doen, hebben we alleen gebruik gemaakt van je taxi-service. Maar dat was heel erg fijn. Je hebt ons telkens heel veilig gereden van A naar B. We hadden leuke gesprekken tijdens de ritten en tegelijkertijd kregen we gratis informatie en tips. Ketut, je bent een fijne vent en we hopen dat het je heel goed blijft gaan in de toekomst. We kunnen iedereen aanbevelen om van je diensten gebruik te maken. Lieve groeten van Hans en Annemie
Nini Nini uit België schreef op 27 oktober 2018 om 15:48
Bedankt Ketut voor ons overal rond te voeren waar we naar toe wouden. Het is heel plezant dat je je volledig aanpast naar ons wensen en wij zelf onze dagtips konden samenstellen aan een zeer voordelige prijs. We hebben ons op geen enkel ogenblik onveilig gevoeld in de auto. Ook heel erg bedankt voor jouw optimisme en de vele antwoorden op onze vragen. Wij zijn heel tevreden met jouw diensten als taxi en gids.
Elloha Elloha uit Eindhoven schreef op 8 oktober 2018 om 21:17
Hallo Ketut! Namens ons gezin wil ik je nogmaals bedanken voor de leerzame, gezellige en mooie dagtours. Tijdens de dagtours hebben we zeer mooie plekken van Bali gezien en natuurlijk veel gekletst en gelachen! Ik raad vakantiegangers naar Bali zeker aan om jou als reisleider en taxi te nemen!
Koert en Monique Vink Koert en Monique Vink uit Breukelen schreef op 3 september 2018 om 16:33
Hi Ketut, Wat heb jij ons een fijne vakantie bezorgd! Bij onze aankomst op Bali stond je al te wachten. Met z'n zessen en al onze bagage pasten we keurig in de MPV. Op veilige en zeer aangename wijze heb je ons vervolgens een week rondgereden over het prachtige eiland. Daarbij heb je ons van alles verteld over de historie van Bali en hadden we uitgebreide gesprekken over van alles en nog wat. We hebben daarbij ook goed gelachen 🙂 Nog een tripje van Sanur naar Kuta, met de sunset op het strand, was een mooie afsluiting van onze tweede week. Daarna heb je ons tot slot weer veilig afgeleverd op de luchthaven. Veilig en betrouwbaar en bovenal een zeer fijn mens, wat ons betreft een vriend. Bedankt Ketut!
Ronald en Charlot van genechten Ronald en Charlot van genechten uit Oisterwijk schreef op 26 juli 2018 om 12:07
Net twee dagen met Ketut op pad geweest. Twee prachtige dagen die vooral speciaal waren omdat we buiten de drukke toeristen bestemmingen bleven. De lokale school in zijn geboortedorp bezocht. Heel leuke ervaring. Zeker een aanrader om je Bali dagen leuk en persoonlijk te vullen
John en May Jos en José John en May Jos en José uit Oirschot schreef op 15 juli 2018 om 22:29
Wij hebben afgelopen voorjaar een geweldige vakantie op Bali gehad. Ketut Giri heeft hier een zeer positieve bijdrage aan geleverd. Het is een behulpzame enthousiaste chauffeur en tevens goede gids geweest. Hij spreekt perfect Nederlands. Hij kent Bali met al zijn schitterende plekjes op zijn duimpje. Hij voelde precies aan waar wij behoefte aan hadden. Wij willen hem dan ook van harte aanbevelen als chauffeur bij uw vakantie op Bali. Ketut nogmaals hartelijk dank. Groet John May José en Jos
fam. Storms - De Cock Frank en Hilde fam. Storms - De Cock Frank en Hilde uit Wesmalle (Antwerpen / Belgie) schreef op 10 juli 2018 om 14:31
Beste Ketut, We zijn nu al 3 maandjes thuis van Bali. Het was heel mooi.. Mede dankzij jou uitstappen was 't voor ons een top vakantie. Je hebt ons heel veel laten zien en je bent bovendien een heel goede chauffeur. Ik kan ook echt iedere Vlaams sprekende Belgische vakantieganger aanraden om jou als gids te nemen in Bali je bent super lief en een hele goede gids. Nogmaals, dankjewel voor alles. Vanwege Hilde en Frank
Han en Wilma Han en Wilma uit Hapert schreef op 29 juni 2018 om 20:32
Beste Ketut, We zijn nu een weekje thuis van Bali wat hebben we genoten. Mede dankzij jou tripjes was 't voor ons een top vakantie. Je hebt ons heel veel laten zien maar ook onze wensen gingen in vervulling bijvoorbeeld een bezoek aan het schooltje Shakti - Tari - US foundation. Ik kan echt iedere Nederlands, sprekende vakantieganger aanraden om jou als gids te nemen in Bali je bent super lief en een hele goede gids. Nogmaals, dankjewel voor alles.
Ton, Daisy, Eric en Els Ton, Daisy, Eric en Els uit Baarle-Hertog schreef op 30 mei 2018 om 10:36
Hoi Ketut. Zoals beloofd hierbij een berichtje namens ons vieren. We zijn nu een kleine week terug uit Bali en hebben genoten van een heerlijke vakantie. De taxi van de luchthaven naar ons hotel had je keurig geregeld. De dagtrips met jou waren perfekt en gezellig. Altijd mooi op tijd en keurig volgens afspraak. Het is wel handig dat we tegenwoordig via WhatsApp daar ter plaatsen kunnen communiceren. Hierdoor is het makkelijk om op korte termijn iets met je af te spreken! We zullen zeker onze vrienden/kennissen van jou op de hoogte brengen indien zij naar Bali gaan. Misschien tot de volgende keer (je weet het maar nooit). Vele groetjes van ons vieren! En we hebben nog vele Ajam's Sorry gegeten (haha)
Kees Smetsers Kees Smetsers uit Oirschot schreef op 2 mei 2018 om 15:04
Hallo Ketut, Ik ken je nu al ongeveer 20 jaar en dat is een lange tijd. Elk jaar heb je mij het échte Bali laten zien. De manier, waarop jij dat doet, maakt een vakantie op Bali extra bijzonder. Fijn dat je nu een eigen huisje hebt. Ik hoop dat de vulkaan Gunung Agung weer rustig wordt zodat de toeristen weer naar Bali gaan en jij weer centjes kunt verdienen voor je eigen gezin, en voor de gezinnen van je ouders en schoonouders, waarvoor jij de verantwoordelijkheid op je hebt genomen. Je verdient onze steun want je bent een heel fijn mens. Voor mij ben je een vriend, een echte vriend. Bedankt voor alles.

deel deze pagina

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail