Bali Dagtrips Taxiservice

Dagtrips

Dagtrips die door Ketut worden georganiseerd

Beste bezoekers van het eiland der goden, Bali, dat ook wel ‘sorga duniawi’, het paradijs op aarde wordt genoemd. Ik ben nu al een jaar of vijftien op Bali actief als zelfstandig chauffeur en gids. In deze jaren heb ik mij gespecialiseerd in het verzorgen van dagtrips naar plekken op Bali, die nog niet door het massatoerisme zijn ontdekt en waar het authentieke Bali nog steeds in volle glorie te vinden is. In het zuiden van Bali, zoals in Kuta, Legian, Seminyak, Nusa Dua, Sanur en Benoa zult u dat authentieke Bali niet vinden. Daar is het massatoerisme, dat zich heeft geconcentreerd bij de mooie brede stranden van het zuiden van Bali. Het authentieke Bali zult u vinden via dagtrips naar het noorden, het westen en het oosten van Bali en in het binnenland, waar de rijstterrassen op de hellingen van de bergen op u liggen te wachten in een oogverblindende schoonheid.

Ik wil u graag het mooie binnenland van Bali laten zien, en daarvoor heb ik een aantal routes samengesteld die u alle facetten van het leven op dit mooie eiland laten zien. Natuurlijk kunt u zelf ook dagtrips samenstellen en deze aan mij voorleggen. De dagtrips, die ik hieronder weergeef, worden door mij op een relaxte manier gedaan, met voldoende ruimte om de mensen in de dorpjes te leren kennen, en ook om te genieten van het heerlijke eten dat de Balinezen u zullen voorschotelen. Gaat u met mij op stap ?

Hieronder treft u een overzicht aan van een aantal dagtrips die door mij worden georganiseerd. Klik op een foto om naar de overzichtspagina met informatie over betreffende dagtrip te gaan.

Ketut.

Dagtrips 1: Belimbing - Munduk
Belimbing – Munduk
Dagtrips 2: Beratan Meer en Tanah Lot tempel
Beratan Meer en Tanah Lot tempel
Dagtrips 3: Kintamani en Ubud
Kintamani en Ubud
Dagtrips 4: Lovina (2 dagen)
Lovina (2 dagen)
Dagtrips 5: Rijstveldwandeling en schoolbezoek
Rijstveldwandeling en schoolbezoek

deel deze bali dagtrips pagina

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail